Inductiebeschermers

Werkzaamheden aan deze pagina

Vanaf 5 mei passen wij ons assortiment aan naar Dietrix inductiebeschermers. In deze week kan de pagina af en toe van structuur en ontwerp veranderen. Ook is het mogelijk dat het assortiment tijdelijk beperkt is.

Natuurlijk kun je gewoon bestellingen blijven plaatsen en geplaatste bestellingen worden ook gewoon verwerkt en geleverd.

Kleurstalen bestellen

Wil je een inductiebeschermer met een effen kleur of een natuursteen print bestellen? Ga er dan niet vanuit dat de kleur precies zo is als je op je scherm ziet.

Samen met Dietrix zijn wij de enige in de markt die de gelegenheid bieden om kleurstalen te bestellen.

Wil je een beschermmat waar je wel op kunt koken?

Gebruik dan een inductiemat of inductiebeschermer om op te koken

Inductiebeschermer

Wat is een kookplaatbeschermer, inductie beschermer of inductiebeschermer?

Een kookplaatbeschermer is een plaat van vinyl, die je op je kookplaat kunt leggen als je deze niet gebruikt. Op deze manier beschermt je inductiebeschermer je kookplaat tegen krassen en vuil. Bovendien wordt je aanrecht zo groter, doordat je al je spullen gemakkelijk op je kookplaat kwijt kunt zonder er een kras op te maken! Op de inductiebeschermer is ook een antislip laag aangebracht, waardoor hij niet verschuift.

Handleiding bekijken

Let op!

  • Leg nooit een kookplaatbeschermer op een hete plaat. Door de hitte kan de beschermer beschadigen
  • Afbeeldingen worden gecentreerd op de kookplaatbeschermer gedrukt. Er kan dus een deel van de voorbeeld afbeelding wegvallen. Dit komt vooral voor bij kookplaatbeschermers waarvan de breedte kleiner is dan de hoogte.
  • Wil je een effen kleur of een natuursteen print bestellen? Ga er dan niet vanuit dat de kleur precies zo is als je op je scherm ziet. Twijfel je of je kleur wel klopt bestel dan eerst een kleurstaal.