Koffie frappuccino caramel

Bereidingstijd: Ongeveer 10 minuten

Aantal personen: 1

Wat heb je nodig:

  • Een blender of staafmixer
  • Een maatbeker en een crushed ice maker
  • Een glas en rietje

Ingrediƫnten:

  • Slagroom
  • Crushed ice
  • 60 ml espresso
  • 200 ml volle melk
  • 2 Eetlepels Caramel siroop
  • Caramel blokjes (voor garnering)
  • Caramel toffee topping

Hoe maak je het:

  • Mix 60 ml espresso, 200 ml volle melk en 1 eetlepel caramel siroop en het crushed ice in de blender of met een staafmixer
  • Pak een glas en breng aan de binnenkant caramel toffee topping aan
  • Vul het glas voor ongeveer 3/4 met de zojuist gemaakte koffie mix en voeg hier nog 1 eetlepel caramel siroop aan toe
  • Top het glas af met slagroom en garneer het met caramel toffee topping en caramel blokjes

Gebruikt uit onze winkel: