Bereidingstijd: Ongeveer 10 minuten
Aantal personen: 1
Wat heb je nodig:
- Een blender of staafmixer
- Een maatbeker en een crushed ice maker
- Een glas en rietje
Ingrediƫnten:
- Slagroom
- Crushed ice
- 60 ml espresso
- 200 ml volle melk
- 2 Eetlepels Caramel siroop
- Caramel blokjes (voor garnering)
- Caramel toffee topping
Hoe maak je het:
- Mix 60 ml espresso, 200 ml volle melk en 1 eetlepel caramel siroop en het crushed ice in de blender of met een staafmixer
- Pak een glas en breng aan de binnenkant caramel toffee topping aan
- Vul het glas voor ongeveer 3/4 met de zojuist gemaakte koffie mix en voeg hier nog 1 eetlepel caramel siroop aan toe
- Top het glas af met slagroom en garneer het met caramel toffee topping en caramel blokjes