Sunware Sigma Home voorraadbusen set 0,6L + 0,6L + 1,4L blauw

Productnr.: 1236

€ 29,95
(1 stuk(s) = € 29,95)
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 10 dag(en)

Beschrijving

Sunware Sigma Home voorraadbusen set 0,6L + 0,6L + 1,4L blauw


Afmeting 0,6L: 9 x 9 x 11,4 cm

Afmeting 1,4L: 9 x 9 x 23 cm


De set bestaat uit twee 0.6 liters en een 1.4 liter en wordt geleverd met luxe cadeauverpakking: cadeautip!


De Sigma home voorraadbussen van Sunware zijn de perfecte combinatie van praktisch én modern. Dankzij de Scandinavische vormgeving en hippe kleuren zijn deze voedeselopbergers échte blikvangers in de keuken. Fleur je kastjes, plankjes en nisjes op met deze praktische voedselopbergers!

De Sigma home voorraadbussen hebben een speciale sealring waardoor je voedsel gegarandeerd vers blijft en luchtdicht zit opgeborgen. Daarnaast zijn ze perfect stapelbaar dankzij de "voetjes" onderop. Deze lage variant is te gebruiken als eye catcher op nisjes en plankjes, maar ook zeker als lade organiser. In de maatvoering is namelijk expliciet rekening gehouden met de afmetingen van de meest gangbare lades in de keuken en badkamer. Dankzij het transparante deksel zit alles luchtdicht opgeslagen en kun je tóch zien wat er in zit. Over alles is nagedacht

Deze lage variant is vooral geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld rijst, pasta's, lasagnebladen, noten of bijvoorbeeld koekjes. Alle producten van Sunware zijn BPA vrij en dus 100% voedselveilig.